Tuesday, January 22, 2013

EMAT 2013

MI BIZTOS HOGY OTT LESZÜNK!

Budapest, 2013 március: A Devils MC és a Rusty Rodders CC bemutatja: EMAT.
Budapest egyik legkomolyabb helyszíne, 3 nap, félszázezer látogató!
A 17 éves tradícióval bíró EMAT helyszíne 2013-ban ismét a Hungexpo vásárközpont lesz.
A rendezvény az Autó, Motor és Tuning Show fő eseményeként méltó megjelenést biztosít a hazai innováció és iparművészet mestereinek, az autó- és motorépítőknek!

Társesemények a helyszínen: Budapest Motor Fesztivál, Gymkhana, Tattoo Show.
 
Magyar Motorépítő Bajnokság, Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság: a nevezés már elindult!
Összdíjazás: 4000 Euro
A nevezés ingyenes. A nevezés módja: küldj emailt a következő email címre: mail@devilsmc.hu
 
Nyitva: Március 22-24.
Nevezők érkezése: Március 21. este.
Díjátadás: Március 23. szombat, 16 óra.
A rendezvény vége: Március 24. 17 óra.
Koncertek, címlaplányok, és kísérő programok.
Az EMAT a V4 Customs, a kelet-európai motorépítő bajnokság állomása. A Motorépítő Világbvajnokság hivatalos állomása.
 
Főbb díjak:
Best of Show, motor: 100.000.- Ft

Best of Show, autó: 100.000.- Ft
A díjak többségét a Zodiac biztosítja.

Az elmúlt év az EMAT számára sikeres volt. Méltó helyszínek eddig is voltak, sok néző eddig is volt. De a félszázezres látogatói létszám felülírt minden várakozást, és méltó helyre emelte a magyar motorépítést az érdeklődés szempontjából is!
 
A dolgunk továbbra is annyi, hogy teret adjunk az építőknek, és az építtetőknek. Hogy a Hot Rod és a Custom Bike kultúrát segítsük terjedni. És teret adjunk annak rendkívül tehetséges, kreatív és innovatív közegnek, ami ezt az egészet körülöleli.
 
Sokan már a parkolóban lévő járműveknél legyökereznek, de gyerünk tovább, a motorosok és az épített autók szerelmesei bulizzanak velünk, és minden további érdeklődővel együtt!
 
Ezen gondolatok, leginkább érzések mentén örömmel értesítünk mindenkit arról, hogy a „világvégi nehézségekkel megénekelt” 2013-as évben az EMAT 17. alkalommal kerül megrendezésre.
 
Ez most még több lesz!

Új kategória jelent meg, a „Bagger”, azaz dobozos, a jobban tagolt mezőny, illetve az igények miatt. „Best of Winners”, azaz a győztesek legjobbja címben részesül a régi kategóriagyőztes motorok közül a legjobb – tehát külön megmérettetés keretein belül láthatjuk 17 év legjobbjait. A dragster és a superbike pedig a „Best racing” néven fut ezentúl. 
A versenyen a világon majdnem egyedülálló módon a hot rod-ok és a motorok együtt versenyeznek. Míg a motor részt a Devils MC szervezi, az autós részt a Rusty Rodders CC. A győztes motor utazik a Motoroépítő Világbajnokásgra. A május eleji VB Sturgis helyett Németországban, Essen-ben lesz. 
Ha igényes módosított, épített motorod van, ne habozz benevezni, mert Te is nyerhetsz. Nevezés: küldj emailt a mail@devilsmc.hu –ra!

További infok: www.emat.hu;

No comments: