Monday, July 5, 2010

Lakeside Rockabilly Weekend 2010 Hungary

Nagyon jó idő, sok jampi, pin-up girlök, rockabilly muzsika, gumifüst, jó hangulat, nagy beszélgetések, jó ételek-italok, és az alkart libabőrösé tévő V2 és V8 motorok dübörgése. Ez jellemezte az agárdi Lakeside weekendet immár 17. alkalommal.






Szilágyi "SZIZSÓ" Zsolt a PARTIZAN frontembere és Cactus a Prison Bandből. Nagyon jó arcok, nagy buli volt.



Cactus HD-je.

















Gozy Custom is ott volt egy régebbi épített Pannóniájával. Egyébként Ő nyerte el az áprilisi EMATon a legjobb hot rod díjat.






Obsuszt Roland is ott volt és barátja régi-új ismerősöm Bence is, élőben is megtekinthettük ironheadjét, volt élménybeszámoló, még nagyobb tisztelet. Beszarás a srác.












Aztán jött egy srác a standunkhoz és azt mondta elég jól használja a harmonikát, nem kellett sokat győzködni, hogy este ismét tiszteletét tegye. Ő Rechner "Uncle Ben" Balázs a Sophie and the Rhythm Rats zenekar tagja. Le a kalappal:


Aztán mégegy zenész odajött hallva a muzsikát és csak ennyit kérdezett: "gitár van szívesen beszállnék" ezután olyan jammelés kezdődöt, hogy mindenki csak vigyorgott. Ő Guzs " Teddy" Zoltán a B'15 Rockabilly Band Gitárosa. Egyre többen álltak meg a stand körül és élvezték a zenét. Itt merült le a telefonom, és nem sokkal később én is.


Ja és még annyit, hogy nekem-nekünk ilyen egy jó buli, és legyen lila táska, éljen svejc, és senki ne bántsa a nagy fehér bálnákat mert akkor nem lesz matrica!!

2 comments:

Maugli-Garage-Hungary said...

jók a képek, videók... kösz hogy ilyen sokat feltettél :)

nogg said...

Igazán nincs mit.