Saturday, May 25, 2013

2 Hegy Custom Bike Run


Túra épített motorok részére! Az egyedülálló kezdeményezés megmutatja miért is épít az ember motort. Nem, nem azért hogy mutogassa és napfényes időben a fagyizó előtt letámasztva villogjon vele. Itt garantáltan szikráznak majd a lábtartók, izzanak a pici dobfékek, a merevváz pedig fájdalmas ütést mér a gerincekre. Nem számít, mi így szeretjük!

Itt egy jó motorozás, és egy jó buli a cél olyanoknak, akik az épített motorok világában élik a mindennapjaikat. A túrán bárki részt vehet, de főleg épített motorral érkezőket, és ebben a kultúrában mozgó embereket vár Berzeviczi Norbert az esemény szervezője. Belépő nincs, viszont a gyári motorral érkezők fizetik a sört a motorozás után. A kiindulópont és a végcél is Eger egyik leghangulatosabb rock-kocsmája, a kettő között pedig a Bükk legszebb tájait járhatjuk be, majd este szabad foglalkozás veszi kezdetét ahol a részvevők kielemezhetik egymás motorjait, egy eszem-iszom keretein belül.

A túra útvonalán 4 gyűjtőpont lesz kijelölve, Bélapátfalva, Szilvásvárad, Lillafüred, és Felsőtárkány területén, ahol bevárják a lemaradó résztvevőket. A záró motort követi egy kísérő autó, mely probléma esetén segítséget nyújt, ill. intézkedik a segítségnyújtásban . Az indulás előtt minden résztvevő kap egy térkép másolatot, hogy el ne tévedjen a rengetegben. Az utolsó gyűjtőpontról pedig együtt történik a bevonulás Egerbe, a start-cél állomásra.

No comments: