Saturday, May 7, 2011

G-art Design Airbrush and Custom paint - Miskolc

G-art Design

Egy pár mondatban szeretném bemutatni Magyarország egyik legjobb airbrush-al és custom fényezéssel foglalkozó cégét. A G-Art Design három airbrush és custom festő közös összefogása révén jött létre. Név szerint Kékedi Lukács aki több mint 18 éve foglalkozik az airbrush technika alkalmazásával, valamint rendelkezik House of Kolor kustom fényezői tanfolyammal, ezen belül oktatói minősítése is megvan. A csapat másik tagja Bosznay Gábor aki hét éve foglakozik az airbrush tecnnika alkalmazásával, és szintén rendelkezik House of kolor Custom fényezői szaktanfolyammal. És vágül a harmadik alapító tag, George Konya aki szintén jópár éve gyakorolja az airbrush technika alkalmazását és szintén rendelkezik House of Kolor szakviszgával valamint ezen belül House of Kolor oktatói vizsgával is.

Kiemelkedő szakmai tudásuk és sokéves tapasztalatuk lehetővé teszi, hogy világszínvonalú munkát adjanak ki kezeik közül, legyen az autó, motor, kamion, bukósisak, szöfdeszka vagy bármi más. A fotorealisztikus festést szobák, üzlethelyiségek, szórakozóhelyek falain is meg tudják valósítani.

Kékedi Lukácsot személyesen ismerem és büszke vagyok hogy ismerőse, barátja lehetek egy ilyen kiemelkedő team egyik tagjának. Csak így tovább, lássunk még ezernyi szép fényezést.


















No comments: